Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Back to reality!!

Kategori: -Livet, exkl hälsa-delen & de andra kategorierna

Hej hej,

Måndag och tillbaka till jobbet. Trivs som fisken i havet på jobbet... men visst är semestrar, weekends away och ledigheter från jobbet fantastiskt. Jag har haft en underbar helg i Göteborg tillsammans med min pojkvän, vi började fredagen med musslor och rött vin hemma hos min morbror och hans tjej.
På lördagen var de meningen att vi skulle till Liseberg för att kolla på alla vackra juleljus och den enorma julgranen, men de regnade nästan hela dagen så vi var bara hemma hos min vän Isabel. Hemma hos henne lagade vi indiskt och gosade med Isabels dotter Sofia som är någon av dom sötaste jag någonsin sett. Urgullig två månader gammal tjej, även vännerna Tin & Mill var där. Vi i gänget träffas inte så ofta men när de väl händer är det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Fantastiska vänner som jag haft nära mig sen jag var 16 år!!!!

På söndagen blev de julbord med mamma för lite uppdataring och kramar! Bästa mamman!!

xxx

Kommentarer


Kommentera inlägget här: