Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Verklighetsuppfattning...

Kategori: -Mina tankar & känslor

Hej Hej,

Har idag funderat på de där med olika människors verklighetsuppfattningar. Inte bara med/om hälsa (som jag mest skriver om här) utan också relationer, jobbsituationer och konst (vackra ting). Alla beter sig olika och har en vis personlighet, men alla ser också på dessa personliheter med olika ögon och ur olika synvinklar. Man skulle kunna säga avvikande.... men avvikande från vadå...avvikande från normen, vilken norm?! Jag menar avvikande från din egen uppfattning om saker och ting. Många människor ser inte vikten i att skaffa barn, eller dricka vin varje helg.... andra tycker att vänskap är de mest betydelsefulla medans motsatsen tycker att kärleken till en pojkvän/flickvän är de mest väsantliga i livet.

Med hälsa är de precis samma sak. Jag ska inte predika om att jag tror att man kan bota alla typer av sjukdomar innan jag lärt mig mer, sett fler "bevis" och träffat fler människor som varit med om de "omöjliga". Men min verklighetsuppfattning, per dagens datum, är att man kan bli av med symptom om man bara går tillväga på rätt sätt. Och det är då detta jag vill lära mig genom kursen! Många människor vänder sig till krämer för fotsvamp, när man borde fundera på sockerintaget. Likså som många tar tabletter mot benskörhet när man kanske ska fundera på om man har för låga nivåer av magnesium. Barnlöshet kan bero på dålig kost och livsstil, och mentala problem kan man ha ärvt från mor eller far.

I många fall kan man tro att man har otur och är olyckligt lottad.... men enligt min uppfattning så kan man alltid forsöka lösa vissa symptom eller sjukdomar, bara med lite tid. Även om man inte blir helt frisk så tror jag att man ändå blir koncentrerad, fokuserad och engagerad i någonting nytt. Alla är vi så olika och de är dom vi lär oss mer uttav. Använd de faktum att alla människor är olika, med olika verklighetsuppfattningar!!!!


xxx

PS. Givetvis kan ovan symptom bero på andra orsaker också.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: