Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Jag tror min kärlek är kär i mig

Kategori: -Livet, exkl hälsa-delen & de andra kategorierna

Idag när min pojkvän kom hem från jobbet hade han med sig världens vackrast bukett med blandade blommor.  Är så himla glad att just jag har honom i mitt liv!! Min romantiska kärlek!!!

Kommentarer

 • johanna säger:

  tack så mycket! :)

  2012-04-13 | 10:08:44
  Bloggadress: http://mixband.blogg.se/
 • Rinki säger:

  Åh så gulligt och de var verkligen vackra de där blommorna! :)  Sv: Hehe, ja drömmar kan vara väldigt konstiga och ja, jag kollar självklart på The Big Bang Theory, jag älskar den serien!  Nja, helt enkelt är det inte, en spontan fika kan jag ta ;) men det gäller ju att veta vilka ställen man ska gå till.

  Halloumi är nog getost om jag inte minns fel och tror inte att jag har mycket lättare för det dessvärre :/ men det finns laktosfri ost, men dyrt dock.  Hur har dagen varit idag?  Kram

  2012-04-13 | 13:54:56
  Bloggadress: http://rhulth.wordpress.com
 • Paparazzibecka säger:

  sv: absolut. Jag kallar det kroglivet. Med tanken på att jag fyller 19 om två månader så är det ju ganska tidigt att tröttna på nattklubbslivet till skillnad från "vanligt folk".

  Men vissa mognar väll tidigare. :)

  2012-04-13 | 17:26:43
  Bloggadress: http://paparazzibecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här: