Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Mineral-Relationship Wheel

Kategori: -TV/Böcker/Tidning/Föreläsningar

I en bok som heter "The curse of Louis Pasteur" skriven av Nancy Appleton, hittade jag denna ritning på sidan 81, som jag har tittat tillbaka till flera gånger. Vad den säger är att alla mineraler och ämnen jobbar i relation till ett annat ämne, eller flera andra. Om till exempel nivån av kalcium stiger drastiskt, så sjunker magnesium nivån lika drastiskt. Kalcium jobbar också i förhållande till fosfor, zink, svavel och flour, som du kan se i nedan ritning. Dessa ämnen behöver också varandra för deras funktioner, och om dom inte fungerar som dom ska kan dom bli giftiga för kroppen. Och vi vet alla att den huvudsakliga anledningen till sjukdom är gifter. 

Om ett blodprov visar att du har mycket kalcium i kroppen, men du ändå lider av tex benskörhet så kan det ha att göra med att tex magnesium saknas.  Intressant va?!Dr Paul Eck, Analytical Researce Labs, Phoenix, Arizona.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: