Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Hinner jag med allt?

Kategori: -Mina tankar & känslor

 
Hej hej,
 
Ibland hamnar jag i peioder där jag tänker efter lite mer, filosofirar och frågar mig själv saker och ting. Oftast handlar det om vad är jag, vad vill jag med mitt liv, vet jag vem jag är, kommer jag att lyckas med mera. Men den senast funderingen handlade om att jag känner mig ganska stressad, stressad över att jag kanske inte kommer att hinna med allt som jag vill göra i livet.
 
Men så pratade jag med kärleken om saken och han fick mig att tänka på ett helt annat sätt. Jag menar, jag är 28 år och har alltså jobbat (på riktigt) i 8år. Och om man ser på framtiden så kommer jag, förhoppningsvis, ha 5st såna cykler/8-års-perioder. Det är nästan 40 år kvar att jobba, så på karriär fronten har jag fortfarande tid. Tänk på allt som jag hunnit gjort dom senaste 8 åren. Jag har bott utomlands, träffat min kärlek, sett underbara platser runt om denna jord och jag har lärt mig enormt mycket under mitt liv som gått. Så jag har tid kvar och behöver inte känna mig stressad på den fronten.

Kommentarer

 • Piccolacasa säger:

  Låter som om du kommit till en klok slutsats! Man får tänka "var sak har sin tid" så brukar det kännas lättare! Kram!

  Svar: HiHi, helt rätt! Det är verkligen tur att man för det mesta är ganska klok och slutar "lida". =) Kram kram
  Sabine J Ö

  2012-07-22 | 22:04:27
  Bloggadress: http://www.piccolacasa.wordpress.com
 • fia säger:

  Var kommer bilden ifrån? Otroligt vacker - å klart du hinner med vad du vill. Man ändrar sig hela livet. Det du brinner för idag - pyr om några år ;)
  kramelikram
  Fia

  Svar: Fotot är taget i Venedig, vid det stora kända torget, San Marco. Visst är det så många gånger, man ändrar sig från dag till dag. Kram kram
  Sabine J Ö

  2012-07-23 | 07:40:29
  Bloggadress: http://www.fianathome.blogspot.com
 • Linn säger:

  Skönt att komma till en sådan slutsats, och helt rätt känns det som! Det finns så mycket man vill göra, men om man bara stressar igenom allt så försvinner ju glädjen.

  2012-07-28 | 18:59:54
  Bloggadress: http://lyckoland.blogg.se/

Kommentera inlägget här: