Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Hur stoppar man Spam?

Kategori: -Allmänt, Gästbloggare, Hjälp, Q & A

Hej hej,
 
Nu har jag haft ett tiotal kommentarer på ett enda inlägg om aminosyror som jag skrev i februari, alla på engelska. Jag undrar hur man vet om något är ett spam meddelande och hur man stoppar det? Jag rapporterar alla som spam så att dom inte kan återkomma. Men jag tycker bara att de är så konstigt att dom alla skriver på samma inlägg, dom måste ju ha någon typ av sökfunktion på nätet.
 
Någon som vet hur man ska handskas med dessa, hur man stoppar dom och hur man vet om det är spam??
 
Tack på förhand.
 
Kram kram från Välbefinnaren
 
PS. När vi ändå pratar engelska här, =) någon som hur man får in Google translate på bloggen, så att mina besökare kan välja språk?

Kommentarer

 • Linn säger:

  Testa det här: http://www.designadinblogg.se/lagg-in-en-oversattningsfunktion/

  Inlägget är inte helt nytt, men det kan vara värt att pröva.

  Om alla kommentarer sa exakt samma sak så kan det vara fel på blogg.se:s kommentarsfunktion (jag råkar ut för det titt som tätt).

  Under hjulet -> inställningar ->moderering kan du blocka vissa ip-nummer.


  Svar: Hade ingen aning om moderering, men såg nu att alla som jag blockerat ligger där. När man får kommentarer kan man också klicka på det lilla X-et efter IP adressen för att blockera. Det är många olika inlägg, från olika IP adresser och olika företag dom gör reklam för. Men var det inte så förut att man var tvungen att skriva in några bokstäver för att bevisa att man inte var en robot när man kommenterade??

  Ska kolla på sidan om översättning.

  Tack för alla tipsen.
  Sabine J Ö

  2012-07-19 | 18:24:51
  Bloggadress: http://lyckoland.blogg.se/

Kommentera inlägget här: