Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Things to do before I die

Kategori: -Mina tankar & känslor

Jag och kärleken kollade i onsdags på en film som heter ”Nu eller aldrig” (The bucket list) som handlande om två män i femtiårsåldern som träffades när dom delade rum på ett sjukhus. Dom var båda döende och den rika mannan (Jack Nicholson ) lyckades övertyga den andra (Morgan Freeman) om att dom borde uppleva dom saker dom alltid velat göra innan dom dör. Fallskärmshopp, skaffa sig en tatuering, kyssa den vackraste kvinnan på denna jord var några av dom saker som fanns på deras lista. Givetvis började jag och kärleken att rabbla upp saker vi absolut måste göra innan vi dör.

Några av dom saker jag vill göra innan jag dör är:
Hoppa fallskärm
Dyka vid Galapagosöarna
Volontär jobba i Afrika
Vandra upp till Machu picchu
Åka till Sydafrika, och dyka med hajar
Se pyramiderna
Se valar, helst dyka tillsammans med dom
Min största, men ganska omöjliga dröm är att ha en stor fest med alla människor som jag någonsin träffat och tyckt om. På en och samma gång.

Kram kram och trevlig helg

PS. Idag kommer svärmor på besök för helgen, Mys!! Så det kommer inte bli något mer inlägg förrän på söndag. Bara så att ni vet! =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: