Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Pluggdag på en tisdag och familje besök

Kategori: -Pluggdagar

Idag kommer min kära mamma och bror på besök, så då kommr det bli lite glest mellan inläggen. Men det kommer foton och inlägg om deras besök efter att dom har åkt på lördag. Anledningen till deras besök är min födelsedag som inträffar fredagen den 4 maj.

Eftersom att dom kommer på besök idag har jag min pluggdag idag tisdag istället, så att jag kan umgås med familjen så mycket jag bara kan. Idag har jag hållit på med mitt excel dokument med alla vitaminer, vatten- och fettlösliga, vilka deras bristsymptom är, namnet på deras aktiva form, huvudsakliga uppgift, i vilken föda dom finns mest i, tillsammans med vilka andra vitaminer och mineraler dom arbetar. Detta ska jag sen kunna gå tillbaka till när det behövs. Det är verkligen super mycket information om alla dessa näringsämen, och det är spännande hur dom alla fungerar för att kroppen ska kunna utföra alla sina olika uppgifter. 

Fler inlägg kommer om vitaminer, så håll utkik!!

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: