Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Kunde inte sagt det bättre själv...

Kategori: -TV/Böcker/Tidning/Föreläsningar

...om citron vatten på morgonen.
 
Läs artikeln om mirakel-kuren på "What should I eat for breakfast today", här.
 
Kram

Kommentarer

 • Anna säger:

  Fibrex är glutenfritt, därför vi använde det :} som det står i receptet kan du använda "mjöl, vetekli, ströbröd eller liknande" istället. Fibrex är torkat fiber utan smak. Kolhydrater har jag inte så stor koll på, men efter lite googlande fick jag fram att det innehåller 6 gram per 100 gram. Har dock ingen aning om det är "mycket" eller inte, pasta innehåller väl ca 70 gram per hundra gram? Hoppas det smakar gott om du ger dig på receptet :} Kram!

  2012-09-11 | 17:36:11
  Bloggadress: http://madeinjapan.nu
 • Amy's piece of cake säger:

  Hear you sister! :)

  Ja, man tycker det är konstigt att det inte finns indisk frukost att äta i en storstad som vår kungliga huvudstad! ;) Vi får klaga hos restaurangerna helt enkelt =)

  Ang det andra, be din läkare skriva ett intyg att du måste ha tabletterna och snacks med dig. Ett tips är att ha snackset i små stängda påsar (alltså inget öppnat) för då ser de att du inte har lagt i något utan det kommer från fabriken så att säga. De kan vara kinkiga så var lite försiktig... ta inte med frukt genom tullen, det gillas inte. Du kan få böta om du har otur eller så slänger de bara frukten (och sen när du försvunnit äter upp den förmodar jag ;) svensk frukt=delikatess för dom!)

  Svar: jag mejlar dig istället gällande indien trix!
  Ja, vi får klaga på restaurangerna och kräva frukostar! =)
  Sabine J Ö

  2012-09-11 | 19:28:02
  Bloggadress: http://amyspieceofcake.blogspot.se/
 • Piccolacasa säger:

  Enkelt gott och nyttigt :)

  2012-09-11 | 22:18:40
  Bloggadress: http://www.piccolacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här: