Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Nattåg och party-Palolem Beach

Kategori: -Underbara Resor (Marocko, Indien, UK mfl)

Efter att vi sagt hej då till alla våra reskamrater spenderade vi en halv dag i Cochin innan vi tog nattåget från södra Indien till Goa. Vi hoppade av tåget i en håla som hette Karwar och jag kan säga att jag blev orolig för att vi kanske åkt fel. (Det var ju faktiskt jag som gjorde bokningen.) Men vi hittade en taxi som körde oss till Palolem Beach i södra Goa. Pust!
 
Meningen var att Palolem skulle vara stranden där vi skulle vila upp oss och bara sola eftersom att vi inte jobbat på brännan så mycket genom vårt äventyr. Men så blev det inte! Vi spenderade en dag på stranden innan vi skaffade nya vänner, träffade både gamla och nygamla. Vi träffade super söta bloggvännen Linn för en middags dejt, en resekompis från dom första guidade turen och så fick vi nya vänner från både England och Sydafrika.
 
Vi hängde på Ma-Ritas med sydafrikanerna och engelsmännen under dagarna och kvällarna, åkte vespor, drack rom, badade minst 5 gånger per dag, nattbadade, kollade på fyrverkerier varje kväll och var en kväll på Silent Party. På Silent party har alla varsina hörlurar där man kan välja mellan två kanaler och Djs beroende på vilken musik man kände för. Att hitta dit var inte lätt eftersom att det inte finns någon musik att lyssna efter. Det var så otroligt skumt och töntigt att det blev super roligt. En super häftig upplevelse!
 
Dagarna på Palolem beach var fem dagar av fest och skratt helt enkelt!
 
 
Våran bostad under våra fem dagar.
 
 
Frukost på Cozy Nook med vacker utsikt.
 
 
Lunch på stranden.
 
 
I en ricksaw.
 
 
 Jag och Tina på Silent Party!
 
 
Klart man bestämmer dejt med Sabine på Sabina's, med blogg-Linn och Tina. =)
 
 
Party på stranden med nya vännerna innan 24/7 baren.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: