Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Folkmusikfestival på Djurönäset

Kategori: -Underbara Resor (Marocko, Indien, UK mfl)

 
I lördags anlände jag och Viktor på Djurönäset vid halv tre tiden, vi checkade in, tog en kopp kaffe och gick sen till hotellrummet för att vila lite och fixa oss inför kvällen. Kvällen erbjöd otroligt mycket musik, från alla hörn av anläggningen/hotellet. Middagen serverades i restaurangen, jag åt kikärtbiff, potatis, rotfrukter, sallad och bröd. Sen satta vi oss i baren med ögonen mot dansgolvet, där det var dans för alla som ville. Kul att se alla farbröder och tanter njuta av en dans och bra musik.
 
Vi njöt av att titta på alla äldre människor som jammade tillsammans och skapade ljuvlig musik tillsammans. En underbar upplevelse. Vi spelade kasta-pil i källaren där fler grupper spelade musik tillsammans. Hela hotellet var en träffpunkt där alla bar runt på sina instrument för att hitta den mest passande gruppen att spela med eller den rätta musiken att njuta till. Vid 11 tiden hade vi spelat tillräckligt med kasta-pil.
 
Nästa morgon intog vi en stor fruksot innan vi åkte hemåt. Nöjda över att vi åkte på detta ovanliga event, ovanliga event för vår del i alla fall.
 
PS. Om några dagar kommer ett inlägg om mina tankar och känslor kring samarbet vs tävling, något som jag kom att tänka på under lördagskvällen.
 
 
 

Kommentarer

  • Ebba Molin säger:

    SV: Tack fina du. Ja det är himla viktigt!

    2013-03-03 | 16:01:17
    Bloggadress: http://molinebbas.blogg.se/
  • Art By Tina - Konst & Fashion säger:

    2:a chansen räknas inte som deltävling. Pffft. Folkmusikfestival - nu låter du som min mamma haha.

    Svar: Haha... Vi kände att vi ville komma bort och hitta på något ovanligt.. Så då blev det folkmusikfest! =)... Snitt åldern på festen kunde delas på två och ändå inte nå ner till vår ålder. En upplevelse! =)
    Sabine J Ö

    2013-03-03 | 17:20:24
    Bloggadress: http://trueborn.blogg.se
  • Frida säger:

    Tack så mycket för tipset. :)
    Har tittat en del på dom sidorna, men tänkte mer om det var något speciellt hotell som t.ex du föredrog när du har varit där :)

    2013-03-03 | 17:30:59
    Bloggadress: http://rockabillygirl.se
  • Frida säger:

    Tack så jätte mycket för tipset. :) Ska fortsätta kolla vidare. :)

    Svar: Så lite så! Lycka till!
    Sabine J Ö

    2013-03-03 | 20:08:00
    Bloggadress: http://rockabillygirl.se

Kommentera inlägget här: