Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

One-To-One med skolan

Kategori: -Mina tankar & känslor

Hej hej,
 
Det sista jag behövde göra efter att jag klarade tentan var att ha en one-to-one med läraren/grundaren av skolan Barbara Wren. Egentligen skulle jag behövt åka till England för att gå på ett seminarie eller workshop, men eftersom att jag bor i Sverige gav skolan ok på ett telefon samtal.
 
Jag kollade på en film om HIV/AIDS som vi sen skulle diskutera samtidigt som jag kunna ställa andra frågor kring allt jag lärt mig under dessa år som student. Nu i efterhand tycker jag att jag kunde förverett mig med bättre och viktigare frågor. Barbara är verkligen både trevlig och kunnig, jag var orolig att det inte skulle bli en flödande samtal utan åsikter, utan frågor från min sida och att jag skulle vara sämre på engelska. Men man ska inte oroa sig i förskott, samtalet flödade och engelskan var som vanlig.
 
Filmen jag såg heter "The other side of AIDS" och finns på youtube. Filmen handlar framför allt om de männsikor som har AIDS, hur det behandlas, vad dom får höra om sin sjukdom men kanske inte är sant. Den absoluta intressantaste punkten är hur AIDS egentligen är en samtling sjukdomar som kan uppstå för att immunförsvaret är för svagt, det behöver nödvändigtvis inte betyda att man har ett virus eller likande. Alltså denna film är ett måste även om man möjligtvis inte är speciellt intresserad av just HIV/AIDS.
 
Tyvärr blev det inte så mycket prat om denna film, utan mer om häsla generellt och mina frågor kring kursen. Vad gör mina eximinerade skolkompisar idag, hur går man vidare, vad är nästa steg (var engagerad)? Vi pratade om detox, tekniker och hur man renar kroppen på fettlösliga toxiner. Dessutom pratade vi mycket om vikten av att stödja kroppen när man renar och läker kroppen. Även när man äter nyttigt och vi låter rörelse uppstå behöver vi stödja kroppen så att toxiner kan lämna kroppen, så att energi kan ges för läkning och vätska för rörelse bland annat. Dessutom pratade vi kort om cancer och barn med ADHD.
 
Intressant timme kan jag lova.
 
Och så ett citat jag gillar
"To ride the wave, rather then get caught up in the flood"

Kommentarer


Kommentera inlägget här: