Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Matplaner Detoxdag 4

Kategori: -Detox/Rening

Här kommer menyn för torsdagens detox, sista dagen innan juicefastan för min del. Så vill ni inte fortsätta med juicefasta får du hitta på en egen meny för fredag och lördagen, men sen på söndagen är vi tillbaka med fast föda, men inom detox ramarna.
 
Idag har jag känt att koncentrationen och humöret varit lite lågt, koncentrationen har varit på samma nivå som när jag insåg att jag troligtvis hade proteinbrist efter att varit vegetarian i några månader. Du kan läsa mer om proteinbrist här. Inte bra alltså! En annan sak jag känner är att jag saknar vissa typer av mat så mycket, mitt sug har inte varit såhär stort vid tidigare detox. Jag tänker att antingen kan det bero på att kroppen är så "giftig" och att den reagerar när gifterna elimineras och därför "saknar" de, eller så är det att jag inte äter tillräckligt. Men jag tycker ändå att jag äter som vanligt vad det gäller mängden av mat, möjligtvis att frukosten är lite mindre än vanligt, men så är det ju inte speciellt energirik mat. Hmm... kroppen skriker säkert om energi och det är därför mitt sug är så starkt. Har du något förslag på varför suget är så mycket större denna gången? Vad är det ett tecken på?
 
Frukost:
1 kokt ägg
Nötbröd med grönsaker
1 glas mandelmjölk
1 frukt
 
Lunch:
Mixsallad på jobbet, troligtvis med lax eller linser med en blandning av grönsaker. Tänkte äta kvällens pizza till lunch imorgon, men det blev en liten pizza.
 
Middag:
Sashimi (sushi utan ris), med misosoppa och sjögräs.
 
Mellanmål:
Granatäpple, avokado och nötter (blev kvar från idag). Nötter och frukt.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: