Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Weekend away!

Kategori: -Livet, exkl hälsa-delen & de andra kategorierna

Hej Hej,

Idag åker jag till Örebro för lite olika aktiviteter.

Ikväll ska jag träffa en tjej som heter Jenny som har gått samma kurs som jag nu går, vi ska ta en liten fika och prata om livet, hälsan, vad jag lär mig och vad hon lärt sig redan. Vi kanske kommer diskutera mitt Case History, som de heter. Jag har svarat på massor av frågor gällande min förgångna hälsa och min nuvarande hälsa, sen har Jenny förstått hur sjukdomar/tillstånden har uppstått och också gett mig förklaringar på olika tekniker som kan användas för att ändra min interna miljö i kroppen. Detta ska vi nu diskutera vidare på. Tidigare har vi bara pratat via mejl, men nu ska vi träffas för första gången. Ska bli sååå spännande!

 

På fredag ska jag följa med min mormor till Frälsnings Armens loppis där mormor sponsrar med vaniljrutor. Sen ska jag ge mig på en Case History med mormor som patient/”försökskanin”. Än så länge fokuserar kursen på att lära sig förstå sig på frågorna och vikten av dessa, hur man bemöter personen och hur man hanterar informationen. Riktigt spännande!!

 

Sen blir de till att träffa massor av gamla barndomskompisar och nyare vänner i hemstaden.

Skoj, Skoj, Skoj!!

 

Xxx

PS. Av denna anledning blir de inte många inlägg under helgen, men ett i alla fall om mormors internet och laptop fungerar. Ses på måndag igen!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: