Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

McDonaldsmat efter 6 månader...

Kategori: -Skadligheter

Okej, jag har aldig trott att McDonals har hälsosam mat, men här har du ett tecken på att det verkligen inte är hälsosamt, i allafall ur min synvinkel. Men berätta gärna om du tycker annorlunda. Hittade en liten artikel på internet adressen som jag bifogat nedan. Det är en tjej som köpte ett Happy Meal, la upp det på en tallrik och lät det sen stå i 6 långa månader. Och här är resultatet!

http://glamourfitnessqueen.blogspot.se/2011/04/som-sverker-slanger-jag-det-i-soporna.html

Så pommesen blir stenhård, men inget mögel, ingen lukt eller inget annat obehagligt som gör att man tappar matlusten. Kan ni tänka er hur många onaturliga ämnen och tillsatser det finns i denna mat. Om inte ens syre och tid kan förstöra och bryta ner maten, hur ska då våran kropp kunna göra det?

Kommentarer

  • Benita säger:

    Härligt att bila ner till Italien. Vi ska dock ta flyget och vår resa går till Venedig. Det ska bli grymt skoj att se kulturen och uppbyggnaden av staden där :)    Planerna är nog inte så många, bara umgås och äta gott tror jag. Kram!

    2012-05-29 | 21:30:14
    Bloggadress: http://benitamariaschoultz.blogg.se/

Kommentera inlägget här: