Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Newton Faulkner London 22/10

Kategori: -Livet, exkl hälsa-delen & de andra kategorierna

 
 
Jag och en av mina bästa kompisar, Berit, försöker alltid boka in en semester någonstans och då också gå på en konsert. Förra året var vi i Rom på U2 konsert och iår blev det alltså Newton Faulkner i London. När folk vill ha en förklaring på vem han är har jag sagt: En dreadlooks kille med gitarr och underbar röst. Och han är verkligen underbar!
 
 
Newton spelade i 2 timmar ungefär och det var en riktigt bra föreställning. Det var en hel del snack också, som välkommnade publiken upp på scen vilket jag och Berit tyckte var bra. Vi lärde oss att Newton inte bara kan sjunga, han kan vara rolig också. =)
 
 
Efter konserten gick jag och Berit till en bar för en drink där vi hittade en låda i bordet som gick att öppna. Det låg flera brev i lådan, till den person som öppnade lådan. Det var en hel del kärleksförklaringar, men också ett brev om att denna natt kunde vara den viktigaste natten i ens liv och att man skulle "make the best out of  it". Kul grej tyckte vi!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: