Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Vad Välbefinnaren äter... på riktigt

Kategori: -Mina tankar & känslor

Hej Alla Välbefinnaren,
 
Jag skrev efter att jag bröt min detox att jag skulle lägga upp foton på min mat för att visa att jag inte är annat än mänsklig. Sanningen är ju den att som bloggare lägger man ju oftast inte upp foton eller inlägg om sådant som man inte är stolt över, som man inte gillar, som man inte tror på och många vill kanske framstå som om allt är en dans på rosor här i livet. Nu säger jag absolut inte alla!!! Så som hälsointresserad har jag tidigare skrivit om min last, nämligen chips. Du kan läsa det inlägget här.  
 
Men nu kommer ni under några dagar se all min mat jag äter under dagen, frukost, lunch, middag och mellanmål. Så att ni får en bättre uppfattning om vem Välbefinnaren är. Jag kommer vid ett senare tillfälle berätta mer om middagen i ett eget inlägg.
 
När jag har min pluggdag eller när det är helg lägger jag ner mer tid på frukosten. Så idag blev det en kopp kaffe med sojamjölk och äggröra med:
2 st ägg
2 stora champinjoner
1/2 tomat
3 kvistar bladpersilja
Salt & peppar
 
Smaken blev perfekt eftersom att jag stekte svampen gyllenbruna i smör,  salt och peppar innan jag rörde ner resten av ingredienserna.
 
Rädisor, men jag tror det är för tidigt i säsongen för dom var inte så smakrika som dom brukar vara. Jag föredrar dom smakrika och starka varianten.
 
Nu när jag inhandlat en stor mängd bladpersilja blev det en stor tabboli. Läs här om vad tabbouli har för påverkan på kroppen och där finns även receptet. Till det serverade jag ugnsbakad getost på bröd. Blandningen blev magisk!
 
Pecannötter, bipollen frön (så himla gott) och solrosfrön. Totalt några matskedar.
 

Till middag blev det gårdagens grönsakslasagne med: 
Aaubergine
Champinjoner
Gul lök
Pastaplattor
Röd och grön paprika
Bruschetta Blandning från Oil & Vinegar
Sambal oelek
Grädde
Salt & peppar

Kommentarer


Kommentera inlägget här: