Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

24 timmar i Wales

Kategori: -Livet, exkl hälsa-delen & de andra kategorierna

Under roadtripen beslutade vi oss för att åka över till Wales när vi insåg att vi ändå var så nära. =) England är egentligen inte så stort som man kan tro. Så, vi ställde in GPS:en på Cardiff (Wales) när vi befann oss i Bath och bokade hotell online på Berits mobil, hittade ett hotell mitt i stan. Perfekt för oss! Väl framma började vi med en långlunch eftersom att regnet öste ner, de blev en tapasbricka serverat med vin som intogs under ett spel av Scrubbles.
 
Mysig gågata i Cardiff vi promenerade på då vi funderade på vad vi skulle göra.....
 
De blev en taxiresa till hamnen där det var Hamnfestival med karuseller, livemusik, happyhour-öl, sen taxi tillbaka till stan där det blev en middag på kända Bill's. Min måltid var jättegod, men storleken var så himla liten att inte ens jag blev mätt. Vi gick därför vidare för efterrätt.
 
Efterrätt på The Corner (tror jag det hette) blev en ostbricka som vi delade på. Jättegott och mysig atmosfär. Rekommenderas!
 
Bra ställe för frukost, flertal bra alternativ på menyn. Men glöm inte kontanter. Jag åt pannkakor med frukt och bär.
 
A walk in the park med dessa underbara människor. Pojkvännen Viktor och Bästisen Berit.
 
Jag och Berit (jag ska göra Peace-fingrar, men misslyckas).
 
Innan vi vände bilen mot England igen körde vi till Barry som Berit hade hört talas om eftersom tv-serien Gavin & Stacey spelats in där.
 
 Barrys vackra berg.
 
Sen gav vi oss av till Oxford i England.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: