Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

TV-Detox, Garderobs-Detox & Badrums-Detox

Kategori: -Detox/Rening

 
Nu när jag flyttat till ny lägenhet har jag beslutat mig för att inte införskaffa mig en TV. Mitt liv är numera TV-fritt och efter att nu varit TV-fri i tre veckor saknar jag den inte alls. Jo, två gånger har jag för en microsekund saknat den, på nyårsdagen när man gillade att ligga horisontellt och när jag var sjuk i tre dagar.
 
Men annars är de faktiskt fantastiskt, när jag vill ta det väldigt lugnt kan jag kolla på internets Play-kanaler eller läsa böcker. Nu lägger jag inte längre tid på att kolla på de minst sämsta programet jag kan hitta på TV. Den där TVn har faktiskt varit en ond pryl i mitt liv, men nu är den borta.
 
Dessutom har jag detoxat mitt badrumsskåp och garderob på grejer som jag tror att jag någon gång i framtiden kommer använda, för de sa jag ju för 6 månader sen när jag tittade på den när tröjan eller de där läppstiftet. Känns skönt när man blir av med grejer man inte behöver eller använder. Jag ska ta en titt igen snart, man får ta rensningar stegvis ibland, så att de inte blir för drastiska åtgärder.
 
Kram från Välbefinnaren
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Mikaela Bjerring säger:

    Det är verkligen en skön känsla att emellanåt gå igenom hela hemmet och städa ut allt onödigt. Att flytta till nytt gör det ännu lättare att få et riktigt grundligt gjort.

    2015-06-13 | 15:45:46
    Bloggadress: http://passionforhalsa.se/blogg

Kommentera inlägget här: