Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Förändringar sker

Kategori: -Allmänt, Gästbloggare, Hjälp, Q & A

Hej Hej,
 
Det blev en oberäknelig break från bloggande och det vardagliga livet. Anledningen till det är för att jag fick annat att tänka på än att blogga. Jag och Mr V har gått skilda vägar, jag har bott hos min mamma i några veckor och för några dagar sen flyttade jag in i min nya lägenhet i Kungsängen. Så den senaste tiden har jag varit upptagen med att planera och inhndlat allt som behövs för ett komplett hem. Jag är 30 år och det är första gången jag bor ensam, så nu ser jag fram emot denna självständighet.
 
Eftersom att jag aldrig bott ensam har jag egentligen aldrig ägt alla pryler som man i vanliga fall behöver till ett hem, jag ägde inte ens en kastrull för några veckor sen. Men efter samtal med vänner slog det mig att jag i livet istället lagt mina kronor på att resa. Jag ångrar inte att jag rest istället för att köpa materialistiska ting. Även om jag vet att jag nu behöver dessa pryler. Min första egna kastrull fick jag av min kollegas syster som rensat i sitt hem, jag är verkligen tacksam för hur generösa människor är när man är i en sådanhär situation. Prylar man får av kända och okända, rabatter/erbjudandeen man får ta del av, bärhjälp, skjus till alla butiker, tankar att diskutera med nära & kära och axlar att gråta till (i lycka eller olycka). Blir varm i hjärtat när jag tänker på när jag fick meddelandet om att jag fick lägenheten jag ville ha, jag bröt ut i tårar av lycka på jobbet och alla mina kollegor kommer springandes med kramar och glädjerop. Det var underbart och värmde mig i själen! 
 
Men, ny lya, det är så spännande att få inreda någonting helt från början. Än så länge är färgteamat för lägenheten; Kök: Svart, vitt och turkost, Badrum: Blått och vitt, Vardagsrum/sovrum; Lilla, grönt och lite rött, Hall; obestämt men ljust. Bilder kommer säkert allt eftersom på Instagram (@spenatsmoothie), bloggen ska inte blir en inredningsblogg utan nu ska jag komma igång med fokus på hälsan och välbefinnandet igen. Ser fram emot det att få igång en vardag igen.
 
Kram från Sabine aka Välbefinnaren.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: