Förbättringar av bloggen
Kategori: -Allmänt, Gästbloggare, Hjälp, Q & A
Kategori: -Allmänt, Gästbloggare, Hjälp, Q & A
Jag tycker om din blogg, har ju hängt med ett par månader nu. Det är inte alltid jag förstår/orkar ta in (hrrmm) de långa, lite mer invecklade inläggen, men samtidigt tycker jag inte att du ska släppa dem. Det är något som gör din blogg unik, och så länge du blandar upp dem med populärvetenskap som vi vanliga dödliga kan förstå så... :-)
Ok, lite blandade kommentarer i punktform:
- Kan du minska antalet kategorier? Det skulle göra det enklare att hitta och botanisera runt. Mängden gör också att menyn känns lite rörig.
- Gillar din mix av västerländsk medicin och österländskt tänk, att du täcker in både fysiskt och psykiskt välbefinnande
- Fler bilder, kanske?
- Är det möjligt att omsätta din kunskap till hands on kostråd? Kanske recept eller menyer? Sånt gillar folk tror jag.
- Bra mix av långa och korta texter. Typsnittet funkar bra för mig att läsa på skärm, inga problem med det.
- Utseendemässigt är det möjligen menyn som skulle behöva bli lite mer luftig.
Mina spontana tankar. För mig är ditt "varumärke", det jag förknippar din blogg med, kost och hälsa med helhetstänk och riktiga kunskaper i botten. Och det är det jag gillar :-)
Fast punktform gick tydligen inte riktigt att göra i kommentarsfältet :-) Hoppas du orkar ta dig igenom min textmassa.
På tal om längd på inlägg, jag läste en undersökning som var långt i från vetenskaplig men som baserade sig på hur länge människor i allmänhet orkar stanna på en blogg, kopplat till hur många ord/minut som folk i allmänhet läser. Den magiska formeln gav att ett blogginlägg inte bör vara längre än 300 ord.
Jag försöker att hålla mig till det, kort och kärnfullt är något att eftersträva tycker jag. Samtidigt verkar ju internet medföra att människor får extremt short attention span, och jag är inte säker på att jag vill uppmuntra/anpassa mig till det. Den som vill och orkar läsa läser helt enkelt. Andra låter bli.
Kram
Bloggadress: http://lyckoland.blogg.se/