Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Uppskattning

Kategori: -Mina tankar & känslor

Har du upplevt att du känner att du gör allt och lite till på jobbet, visar all kärlek som finns i ditt förhållandet, men du känner inte att du  blir uppskattad. Du hör inte någon säga "Tack så mycket", "Bra jobbat" eller hör aldrig något beröm eller komplimanger.
Men sen finns det andra sidan på myntet. Någon måste vara den som uppskattar. Och denna någon är du själv som ibland måste vara den som ger beröm, komplimanger och säger "Tack". Alla människor uppskattar överaskningar ibland, stora som små. 

Du m
åste stanna en sekund, titta runt, upptäcka vackar ting runt omkring och sen uppskatta och njuta. Tänk dig vad mycket, och vad, du kan missa om du inte tar dig tid att se alla vackra ting. Mysiga människor, roliga stunder, ljuv musik, vackra blommor, härliga dofter och underbara solnedgångar, är bara några av de tillfällen vi kan missa.

Imorgon... vill jag att du berömmer någon eller varför inte sitta på en bänk, tittar runt omkring dig och de vad du upptäcker.


Fotot är från en sommarkväll när jag och kärleken hade ätit middag i stan, och på vägen hem följde vi efter dennaa luftballong i 30 minuter. De var vackert, och en kul grej!!!

Kommentarer

 • Art By Tina - Konst & Fashion säger:

  ja men just det - hur går det med ditt lockiga hår, trivs du fortfarande i det, håller det sig lockigt?  Pratade med Isla i tisdags förresten, hon kommer på lördagen och hänger med oss. Vi får typ vakna tidigt på lördagen och planera indien=) Om du hittar några bra recept på indisk-mat så skicka över så ska jag se till att allt finns hemma! Är tandoori indiskt?

  2012-02-16 | 22:40:13
  Bloggadress: http://trueborn.blogg.se/
 • Mikaela säger:

  Vi glömmer nog ofta att stanna upp i all daglig stress och bara njuta av stunden. Lika så att vissa uppskattning och ge komplimanger istället för att enbart i sin egen tysthet beundra när dessa ord kan sprida så mycket glädje för någon.

  2012-02-23 | 07:39:13
  Bloggadress: http://passionforhalsa.se/

Kommentera inlägget här: