Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Behov av att planera

Kategori: -Mina tankar & känslor

Ohh vilket behov jag har av att planera en semester nu! Guideboken över Indien är inhandlad och jag och Tina har bokat in en helg i mars då allt ska planeras och bestämmas. Jag och kärleken har funderat på en lång weekend till Edinburgh i maj, men vi väntar fortfarande på besked på om jag får ledigt runt Kristi Himmelsfärds dagen från jobbet. Hoppas Hoppas Hoppas!! Sen pratade jag med bästa vännen i Brighton som tycker att jag och kärleken bara måste hälsa på henne för att fira att hon fått en egen lägenhet. Och det håller jag absolut med om! Många funderingar men inte mycket spikat!!

Jag är lite av en sån människa som alltid vill ha något att se fram emot, då vet man att man ska få se någonting nytt, prata ett annat språk, få fler minnen och hamna på fler äventyr. . Så man skulle kunna säga att jag inte lever i nuet hela tiden, men som allt annat går det ju upp och ner. =) Jag får helt enkelt hålla mig lite till med planerandet!

Har ni någon semester planerad ännu??

 

Kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: