Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Detox: Dag 3, en plugg dag

Kategori: -Detox/Rening


Hej hej,

Frukost: Bovetemusli med nötter, en banan och soya yougurt. Vet att soya yougurt också innehåller en del stabiliseringsmedel och annat, men jag håller mig iallafall borta från mjölkprodukterna. =)

Mellis: Vindruvor

Lunch: Fisk med kokta rotfrukter

Mellis: Mini-sallad med avokado, persilja, ruccola, citronsaft och kryddor

Känsla: Idag har jag mått riktigt bra, men lite hungrigare än vanligt vilket gjort att jag ätit oftare. Började dagen med att planera min plugg-dag. Har känt mig ganska ofokuserad dom senaste onsdagarna och bara gjort vad jag kännt för och med en väldans oordning. Men idag bestämde jag mig för att börja från början, göra klart de jag påbörjat och sen gå vidare, och det har fungerat fantastiskt. Har skrivat klart och renskrivit 6 st frågor än så länge. En fråga kvar och sen dom två "case history" som jag ska skriva om, tolka och se komplingarna i för att förstå anledningarna till problemen som patienten. Men denna del tänkte jag köra nästa vecka. Ikväll tänkte jag bara läsa ett av häftena vi fått som heter "Carbohydrates", men inte har några uppgifter till.

xxx


Kommentarer


Kommentera inlägget här: