Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Man inser alltid något nytt

Kategori: -Så fungerar kroppen och dess ämnen

Hej Hej,

Idag har jag jobbat med mina två case history, inga detaljer om mina klienter eller hur alla saker och ting fungerar. Men ska försöka förklara vis information.
Bilden av hälsa och sjukdom, enligt min tro & många andras, är ett stort pussel som visar en stor bild. Om man har ett problem och undertrycker detta allt för många gånger kommer detta leda till ett djupare problem. Tex många med lung problem har också problem med huden så som eksem eller psoriasis. Psykiska problem är det "djupaste" problem man kan ha, skulle jag säga, och detta är kopplat till bristen på förmågan att bryta ner bra oljer (och annat), och har därför oftast kopplingar och problem med magen. Uttorkning är en av dom första symptomen/händelsen som inträffar i kroppen innan några andra problem/symptom/sjukdomar utvecklas. När man väl sett uttorkning kan man sen följa hur symptom efter symptom utvecklas OM man inte hanterar tillståndet på rätt sätt. Dom akuta tillstånd som inträffar i kroppen skapas för att rena kroppen... och inte för att skada. Av denna anledning ska man inte kväva denna process och istället låta den leva sin rätta gång så att kroppen får renas. Det är med dessa kopplingar som man sen ska kunna leda sig tillbaka till början av problemet, förstå tillståndet och sen kunna lösa det. Lösningen har jag inte kommit till ännu i kursen och det dröjer nog lite till också.

Allt är kopplat och jag har idag sett många kopplingar i dom case history som jag suttit med, fler kopplingar än jag ens trodde var möjligt, och jag blir så glad när jag själv kan se dom och inte bara behöver läsa om dom på forumet och i böckerna. jag har skrivitt en låång lista på olika kopplingar som jag kan titta på när det behövs, och på denna kommer jag fylla på med mer info allt efter som.

Vad har du för åsikt om sjukdom och hälsa?

Nä, dax att fortsätta med pluggandet.

xxx

Kommentarer


Kommentera inlägget här: