Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Uppdatering gällande detoxen .

Kategori: -Detox/Rening

Tillbaka till verkligeheten och återställd! Måste säga att det som påverkade mig mest var mitt humör, varit fruktansvärt upprörd och otrevlig (mot min pojkvän, inte på jobbet) mest hela tiden, men kan också vara på grund av att jag håller på att sluta röka (varit rökfri i nio dagar).  Mitt minne påverkades också, glömde bort svar som jag nyss hade fått.

Min pojkvän välkomnade mig tillbaka till verkligheten och sa att jag varit saknad. =)

Vad det gäller rökningen går det riktigt bra än så länge, dom tillfällena det kommer bli svårt är om jag dricker vin. Men det är bara ett tänka annurlunda, jag ska inte oroa mig för det tillfället, utan istället tänka positivt, känna och tror innerligt att allt är möjligt! För det är de ju! Tror också att det är bra att skriva om det här så att jag vet att de finns några som pushar och stödjer min förändring.

Kram från lyckliga Sabine

Kommentarer

 • Art By Tina - Konst & Fashion säger:

  Har läst om det där linfrö-kletet man kan koka upp - fast då var det ett recept på naturlig hårgelé haha.  Jag läste att man skulle börja dagen med en linfrö shot, låta typ 1-2 tsk linfrön stå i ett litet shotglas under natten och sen dricka det på morgonen. fast det är viktigt att man inte får i sig för mycket linfrön - då blir det giftigt istället.

  2012-01-09 | 22:45:51
  Bloggadress: http://trueborn.blogg.se/
 • Hanna säger:

  Svar: Ja jag förstod det hihi :)

  2012-01-09 | 23:26:08
  Bloggadress: http://hwk.blogg.se/
 • Sophie säger:

  Tack för att du besökte min blogg, alltid roligt och värdefullt att få besök av er som bloggar på blogg.se, alla url åker direkt in i "håll koll listan" :-) Och det var mycket spännande att läsa om din detox. Ja Australien är härligt, klart du skall ta dig tillbaka hit om möjligheten ges!

  2012-01-10 | 00:20:29
  Bloggadress: http://karriaristan.se
 • Yoannah säger:

  Nu ligger vinnaren och tolkningen uppe! Kolla om det blev du :)

  2012-01-10 | 17:35:31
  Bloggadress: http://yoannahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här: