Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Brudar på besök

Kategori: -Livet, exkl hälsa-delen & de andra kategorierna

I helgen har jag haft två av mina bästa vänner på besök och hela helgen har varit fullspäckad och här kommer lite foton från helgen.
 
Torsdagen började med middag hemma hos mig med vin och massa skratt & prat.
Köttfärs & champinjonfylld paprika med zuccinisallas och en sås med lime och senap. Blev riktigt gott!!
 
 
På fredag jobbade jag men lyckades gå tidigare, så då mötte jag upp tjejerna på Josefinas på Djurgården. Där vi började aftonen med vin och en förrätt så att man inte hungrade ihjäl innan middagen. Sen gick vi till Akkurat för en öl där vi träffade upp en vän till Mill. Sen blev den fantastisk middag på mitt absoluta favoritställe i Stockholm, vegitariska Herman på Fjällgatan med utsikt över hela Stockholm stad. Undrabart ställe! (Min kärlek som älskar kött följde med mig en gång dit, det var på min födelsedag.)
 
 
 
På Lördagen åkte vi till Fjäderholmarna för sol och picknick på klipporna, innan vi gick till Rökeriet för rökt makrill och vin. Hört så himla bra om den lilla ön och den var verkligen super mysig. Lugnt och skönt med inte så mycket annat att göra än sola, bada, strosa och äta, fantastiskt!
 
 
På lördagkväll åkte vi in till stan för livemusik, men den kön var alldeles för lång för våran smak så vi gick till en engelsk pub på Götgatan. Så här såg jag ut då!
 
 
Hela söndagen satt vi på Thaibåten där vi åt supergod mat, drack mumsiga chilidrinkar och lyssnade på live-reggae (Clifftones). Känslan av sommar och semester bara svämmade över mig, även om det regnade!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: