Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Person-Centred Counselling in Action

Kategori: -TV/Böcker/Tidning/Föreläsningar

 
 
Upptäckte för två veckor sen att jag missat att köpa en av böckerna till modul 15 i kursen så det blev en snabb beställning på amazon.com som vanligt. På den sidan finns ALLA böcker. Sök och du finner, kan jag lova! Så "Person-Centred Counselling in Action" kom hem i veckan med posten och började ivetvis bläddra i boken direkt. Boken handlar om rådgivning och psykoterapi för individer för att ta fram klientens tankar, känslor och dom svar som ligger i den egna själen och sinnet. Också att provocera fram djupgående reflektioner hos klienten, en viktig del i rådgivning.
 
I boken kan man också läsa om olika karaktärsdrag, hur dom har utvcklats och hur dom behöver behandlas. Ock så klart hur en rådgivare ska bete sig, hur en rådgivning borde gå till och en del tips & trix.
 
Än så länge har jag läst 25 sidor och det som är det absolut bästa med uppbyggnaden är hur dom förklarar flera olika begrepp och situationer med dialoger, dialog mellan rådgivare och klient. Vilket jag tycker är ett jätte bra sett att lära sig på.
 
En full recension kommer när jag läst klart boken.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: