Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Carpe diem

Kategori: -Mina tankar & känslor

"Fånga dagen?"
"Absolut! Och kom ihåg att det bara är den som kan fånga en dag och leva i stunden som kan göra gott och växa i karma"
 
Hittade detta citat i en bok jag läste, Delhis vackraste händer" av Mikael Bergstrand, och började tänka på om jag är en sån person som fångar dagen. För det mesta inte, var det första jag tänkte. Men andra gånger ja visst. Många gånger längtar jag till jag kommer hem eller till maten är klar, medan jag andra gånger njuter av att sitta på tunnelbanan och läsa en bra bok. Då jag hänger med underbara kärleken eller vänner lever jag också i nuet. Men kanske inte den senaste tiden då jag hängt med Tina och vi har planerat och diskuterat våran resa till Indien och tillsammans bara längtat. =) Men planera är ju super kul och mysigt, plus att jag förbereder mig mentalt.
Sen så tycker jag om att kolla på gamla foton och läsa gamla brev för att få återleva och komma ihåg underbara ting jag upplevt i livet.
 
Jag hoppas verkligen att jag kommer njuta som bara den när jag kommer få uppleva en helt ny kultur i Indien. Att alla mina sinnen kommer att njuta varje sekund- ljuvliga dofter, fantastiska smaker, vackra syner, underbar musik och med hela mitt hjärta.
 
Lever du i det förflutna, nuet eller framtiden?
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: