Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Besökarna ökar...

Kategori: -Allmänt, Gästbloggare, Hjälp, Q & A

.... och jag är nyfiken på hur ni hittade hit? Ni är varmt välkomna och jag hoppas ni hittar något som intresserar er och att ni stannar. 
 
Må väl Önskar Välbefinnaren

Kommentarer

 • Amy's piece of cake säger:

  Härligt att besökarna ökar, det är du och din blogg väl värd! Det var faktiskt du som hittade mig och började kommentera om indisk mat inne hos mig :) Tack för det! Hoppas din helg har varit fin i solskenet, kram!

  Svar: Hej Hej, Tack, vad gullig du är!! =) Ja precis... innan jag skulle åka till Indien fick vi kontakt! =) Min helg har varit underbar... varit i Göteborg och hängt med några barndomskompisar och deras barn. Mysigt! Hoppas du också har haft det finfint! Kram kram
  Sabine J Ö

  2013-04-07 | 18:30:00
  Bloggadress: http://amyspieceofcake.se/
 • Linn säger:

  Ja, jag är ju trogen gammal läsare. Tips! Installera Google Analytics på din blogg, då kan man få veta massor om sina läsare. Vilka inlägg de klickar mest på, var i världen de befinner sig, hur de hittade till bloggen (google-sökning, via länk eller kanske via bloglovin ex). Kanske är det någon populär blogg som har länkat till dig så att många hittar hit? Sådant brukar man också kunna lista ut genom att kika på sin Analytics-sida.

  http://www.bloggdesignskolan.se/blogg-se/installera-google-analytics-pa-din-blogg


  Kram!

  Svar: hej hej, Tack så jätte mycket för tipset. Ska genast kolla på det! =) ... man vill ju stilla sin nyfikenhet. =) Kram kram
  Sabine J Ö

  2013-04-08 | 18:27:34
  Bloggadress: http://lyckoland.blogg.se/

Kommentera inlägget här: