Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Natural News: Att välja tillskott mm

Kategori: -TV/Böcker/Tidning/Föreläsningar

Hej Hej,
 
Jag kollar ofta in på naturalnews.com för att läsas om några av dom senaste nyheterna kring hälsa och dom två senaste artiklar jag hittat handlar om att välja tillskott med en vis tvivel.
 
Den första artikeln, här, berättar om hur man själv borde kolla upp produkterna, så som tillskott & vitaminer-kurer, man köper. Och då även om man tror att det ska vara nyttigt bara för att det står "naturligt" eller för att man köper det i en hälsokostbutik. I artikeln kan man läsa om olika upptäckte kring olika produkter som har undersökts.
Den andra artikeln handlar om ett visst detox-preparat som har visat sig innehålla toxiner så som aluminium. Läs den artikeln här.
 
Läs på om det du köper, på samma sätt som du inte köper en viss typ av ketshup eller pasta för att du läst att det är ohälsosamt, på samma sätt behöver du undersöka tillskott och andra preparat som du köper i hälsokostbutiker.
 
Önskar dig en trevlig helg. För mig bär de av till Gbg för att hänga med bästa vännerna.
 
Må Väl från Välbefinnaren Sabine

Kommentarer


Kommentera inlägget här: