Kommentarer
Johanna H säger:
Har två perfekta tillbehör som inte går att misslyckas med i alla fall! :)
Kokoskål: Blanda strimlad vitkål, kokosflingor och turkiskt youghurt- Supergott och fräscht!
Syltad rödlök:strimla rödlök och marinera i chili, sirap och limejuice. Gudomligt gott!
Svar:Sabine J Ölevamedcf.blogg.se säger:
Veggo kebaben såg jättegoda ut!
Svar:Sabine J ÖAmy's piece of cake säger:
Åh så mycket gott du lagat... de där veggo-kebaben ser riktigt smarriga ut... har du receptet tar jag det gärna! Indisk matlagning är egentligen inte så svårt.... har du testat någon av mina paneer recept? Testa gärna palak paneer eller varför inte matar paneer på halloumiost istället för att göra egen paneer... jättesmidigt och gott blir det! Tack fina för länkningen! :)
Svar:Sabine J ÖLinn säger:
Läser här i en kommentar ovan att du INTE gillar Palak Paneer. Det är i princip det enda jag äter när jag är i Indien :-) Då och då slinker en Paneer Butter Masala ner, men det är framför allt när palaken inte finns på menyn.
Jag har svårt för indisk mat, alldeles för många kryddor och för mycket smaker.
Jag tycker det är alltför vanligt att bloggare lägger ut recept som inte alls är bra, och det är nog en bidragande orsak till att man misslyckas. Du gör helt rätt som går på magkänsla och smaklökar istället!
Svar:Sabine J Ö