Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

I'm in love

Kategori: -Mina tankar & känslor

I’M IN LOVE

WITH CITIES

I’VE NEVER

BEEN TO AND

PEOPLE I’VE

NEVER MET

Kommentarer

 • Sophia säger:

  Sv: Jag har sett filmen på bio - två ggr! Va HELT tagen första gången så va tvungen att se om den. Köpte boken på engelska o ja den e riktigt knepig... Men filmen, åh så bra den var!
  Ja det e riktigt knepigt att veta va man vill göra men du verkar ju ha hittat ett spår som du gillar, alltid skönt!

  Svar: Ohh jag längtar tills jag läst klart boken och då kan se den på bio. Ska bli intressant att se om boken är bättre än filmen eller tvärtom. Böckerna brukar oftast alltid vara bättre men man vet ju aldrig med denna. Har du läst 50 shades of grey? Det kommer bli svår att göra på film tror jag. Har du hittat något spår alls som du är inne på, där din passion ligger? Kram kram
  Sabine J Ö

  2013-03-14 | 13:46:35
  Bloggadress: http://misspetite.se
 • Art By Tina - Konst & Fashion säger:

  Ser fram emot en sabbe-dejt, har ännu inte sett planeringen för dagen så vet inte när på kvällen jag kan komma loss på onsdagen - men jag tar väldigt gärna ett glas vin på nåt trevligt ställe med dig! På torsdagen blir lite svårare eftersom jag åker hem...kommer inte riktigt ihåg vilken tid, men nån gång på eftermiddagen.

  Svar: Okidoki! Jag är ju ledig på onsdag ...plugg plugg du vet... så jag kan egentligen när som. Let me know så dejtar vi! =) Jag kommer på något nicigt ställe att hänga på... jag vet iof ett ställe där dom serveras dom godaste dumplings och godaste soppan.... och godaste vinet. =)
  Sabine J Ö

  2013-03-14 | 13:54:28
  Bloggadress: http://trueborn.blogg.se

Kommentera inlägget här: