Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Yoga Vecka

Kategori: -Livet, exkl hälsa-delen & de andra kategorierna

Hej Hej,
 
Idag har jag och kärleken våran sista lektion på yogan vi går på, men redan imorgon börjar jag och en vän en 10 dagars period med Bikram yoga. För nybörjare på Bikram yoga kan man köpa ett 10-dagars kort och då yoga så mycket man vill under denna period. Så tisdag, torsdag och söndag blir det Bikram Yoga för oss. Ska bli intressant att köra yoga i ett varmt rum och det ska bli skönt att få jobba lite på balasen. Det är balansövningarna jag behöver jobba på, men hoppas att jag lärt mig något efter prova-på perioden och bli bättre.
 
På onsdag ska jag och kollegorna gå ut på restaurang för att planera vår London resa i mer detalj och på fredag ska jag på middag med tjejerna som var hos mig på Indisk afton. Fullspäckad vecka alltså.
 
Önskar alla en underbar vecka.

Kommentarer

  • Art By Tina - Konst & Fashion säger:

    Oj yogaklass 3 dagar i veckan du är garanterat snart proffs=) Ps berättade jag att jag kommer upp till stockholm nästa vecka, 20-21 mars?

    Svar: Men det jämnar ut sig med dom gångna veckorna då vi missat en del lektioner... men man kan ju hoppas att man blir proffs =) Japp, du har berättat det... vilken dag ska vi dejta? 20e?
    Sabine J Ö

    2013-03-11 | 14:25:47
    Bloggadress: http://trueborn.blogg.se
  • Linn säger:

    Tänker att det borde vara ännu svårare att hålla balansen när man befinner sig i ett varmt rum och svettas som ett djur :-) Men det verkar kul!

    Så härligt med en Londonresa. Längtar också efter att komma iväg, även om det inte var så länge sedan jag kom hem från Indialand...

    Svar: jag längtar alltid till nästa semester. ;-) Även om jag också precis kommit hem från Indialand. =) Ska bli super kul med London och när jag ändå är i landet så åker jag ner till Brighton och hälsar på vänner också. Två flugor i en smäll... eller tre faktiskt... jag och kärleken ska fira 5 år också. En weekend i London, just the two of use! =)Det var otroligt jobbigt med bikram yogan, men jag ska ge det två till chanser. Jag kom fram till "Va f'n har jag gett mig in på, jag gillar ju inte ens att träna" =) (Gillar lite softare yoga) Kram kram
    Sabine J Ö

    2013-03-14 | 16:15:32
    Bloggadress: http://lyckoland.blogg.se/

Kommentera inlägget här: