Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Last study day

Kategori: -Pluggdagar

 
 
Igår kväll "firade" vi här hemma att jag skulle ha min sista tjänstfria onsdag som jag haft för mina studier. Vi firade med en flaska Champagne, korv stroganoff och tre avsnitt av "Game of Thrones". Det var en av de bästa vardagskvällarna på länge. 
 
Det är ju fortfarande en och en halv månad kvar tills tentan, så det kommer bli så att jag pluggar på vardagarna efter jobbet, helger och dessutom har jag tagit ut två semesterdagar också. Tre dagar i veckan är planerade för studier. Jag har fått tips från vänner som gått samma kurs, jag har skrivit To-Do/Read lista och jag har affirmerat. Hela världen håll tummarna för att detta ska gå utmärkt utan stress.
 
Nästa vecka kommer jag jobba fem dagar i veckan istället för fyra, och jag undrar hur det kommer kännas. Men som jag sa till en kollega. Det tar 21 dagar att skapa en ny rutin, så om tre veckor är det som om jag alltid jobbat fem dagar i veckan.
 
Kram kram från Välbefinnaren.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: