Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Naprapat, Akupunktur och Studier

Kategori: -Pluggdagar

 
Hej Hej.
 
Idag började jag med att ringa min kära lille-bror för att kolla hur det gick på uppkörningen och HAN KLARADE DET! Grattis brorsan! Så det var en bra början på dagen alltså. Efter frukosten pluggade jag i några timmar innan jag åkte till Alvik för att gå till Salkhallens Naprapatklinik för att få behandling för mina spända käkar. Jag fick både akupunkturnålar och hårda tryck och drag i muskler. Aj säger jag! Jag ska boka tid där inför min och kärlekens detox i mars, tänkte att hon skulle gå lite fart i elimineringssystemet inför detoxen. För att förbättra förmågan att töma kroppen på toxiner och annat skit.
 
Till lunch blev det Wok med oxfile och grönsaker, blev riktigt mumsigt, se ingredienserna nedan. Sen har jag läst igenom mina anteckningar för del 9, 10 och 11. Och då även gjort massa anteckningar så att jag har allt samlat. Se foto. Det blev ett dokument som heter "Fatty acids" och ett som heter "Misplacement of electrolytes".... dessa/en av dessa ämnen är (oftast) alltid ett problem när vi lider av någon sjukdom eller symptom. Intressant och bra att få allt svart på vit sådär. Ska fylla på med mer information allt efter som.
 
Jag har planerat att ha 3 pluggdagar per vecka (men dessa vecka blir det bara två eftersom jag har massa roliga planer på gång), så på söndag blir det dax igen. Bara 8 dagar kvar till tentan. Längtar tills det är gjort, men samtidigt vill jag att tiden ska gå långsamt så att all fakta hinner fastna. Men jag tror nog att denna nervositet och spänning får mig att tro att jag inte är så bra som jag tror. Samtidigt som jag vet att jag är urduktig, make sense?! =)
 
Ingredienser för tre portioner
2 bitar oxfile
1/2 blomkålshuvud
7 st brysselkåls"skott"/huvuden.
1/2 rödlök
2 cm ingefära
1/2 röd chili
1 tsk fisksås
1 tsk chilisås
1 tsk sojasås
kokta nuddlar
 
-Koka nuddlarna.
-Koka blomkål och brysselkål
-Hacka upp chili, lök och ingefära
-Stek chili, lök och infegära i olja tilsl det fått färg. Häll i kokt brysselkål och blomkål.
-Skiva oxfilen i mindre bitar och lök ner i stekpannan. När oxfilen nästan är i den färg du vill ha den lägger du ner de kokta nuddlarna och rör runt någon minut.
-Servera & Njut!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: