Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Bryt av detox

Kategori: -Detox/Rening

 
Hej hej,
 
Avbryten av detoxen blev inte riktigt som jag tänkt. På onsdagen skulle jag sakta avbryta detoxen, men på onsdagen vaknade jag av så lågt blodsocker att jag var tvungen att äta något fullt av kolhydrater och då blev det bröd som fanns i frysen. Så det blev ett snabbt slut.
 
Det har varit så skönt att detoxa, få bort alla skitprodukter och sånt som kroppen har lite svårare för att hantera. Så som kött, mejeri, kolhydrater, kaffe och socker. Man får lite bättre fart på magen, får mer energi, "blir lättare" (i själen) och får mer energi efter ett tag. I början var energin inte alls på topp, och även humöret var i botten. Men det gör inget, för det blir så naturligt att ta bort produkter som man vill ta bort från sin kost. Jag tror till och med att min kärlek (kött-ätare) har insett att grönsaker är rätt bra i alla fall, vad han än trott tidigare. DET är stort kan jag lova.
 
Ett intressant "symptom" som dök upp var att synen förbättrades jätte mycket, vilket kan vara ett tecken på att levern har det bra. Om levern behöver kämpa med allt för mycket produkter kan det visa sig med synfel/grumlig syn. Och nu när jag tänker efter har jag haft dålig syn när jag den ätit ohälsosamt den senaste tiden. Jag tror att det kan vara de gluten som jag käkade när blodsockret var lågt. Jag ska vara mer försiktig med kosten nu efter detoxen (men ågår hade vi ostfrossa här hemma med en supergod chilicharkuteri.) dessutom har jag sovit ut bättre än vad jag vanligtvis brukar göra, jag brukar oftast annars vara så trött på morgonen vilket förbättrats nu.
 
Vika symptom upplever du när du detoxar?? Att symptom dyker upp vid detox är oftast jättebra eftersom att det visar att någonting händer i kroppen, vilket man vill. Jag hade velat uppleva mer, men är samtidigt nöjd att magen kom gång extra mycket.
 
Kram kram från Välbefinnaren

Kommentarer

  • L säger:

    Hej! vill du kontakt mig så vore jag glad, det gäller din detox och syn förbättring. Hoppas du mår ok idag!
    /L

    2015-03-16 | 15:06:14

Kommentera inlägget här: