Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Går jorden under 21 Dec 2012?!

Kategori: -Mina tankar & känslor

Vi har alla hört talas om den stora förändringen som är förutspådd och kommer ske den 21 december, imorgon. Det är den dagen som maya-kalendern har sin sista dag. Vad är då detta som alla pratar om och som är förutspått?
 
Det handlar inte om att världen kommer att gå under, utan det är energierna som blir starkare och vi människor kommer att tänka på ett helt annat sätt och desstom att prioritera annorlunda.Förändringar kommer ske, många ser förändringar som en typ av kris så det kan bli stressfyllt för många.
 
På himlen kommer man se solen stå i linje med vintergatans centrum. Jorden kommer att gå in i photon belt ("ljuskvantum bälte") Alcyone, som är en enorm ring i universum som är fyllt av ljus. Jorden kommer alltså gå in i denna ring av ljus. Och när detta sker kommen en förändring och ett skifte att ske i vårt medvetande, och enlightenment (upplysning) kommer att ske. Läs gärna mer om Photon belt här för att få mer förståelse. Det kommer ske förändringar i våra kroppar och själar för att den yttre miljön (universum) speglar den inre miljön i kroppen med atomer, och tvärtom. Medvetenhetstillståndet kommer alltså att förändras.
 
Astrologen Tom Lescher säger att tidigare var en tid med separation och åtskilldhet, men nu rör vi oss mot en tid med enighet och sammanhållning istället. Sanningen är den att energierna har blivit starkare sen i oktober iår, men det är nu den kommer vara som starkast. Tom säger att man kommer få mer tillgång till sina egna krafter, om man vill använda dom. Det handlar om hur rädd och öppen man är för dessa förändringar som bestämmer om man är mogen och redo för förändringarna. Många kallar det The Golden Age där frid och harmoni kommer att vara ett faktum.
 
Eftersom att vi är ljus-varelser med massor av vibrationer i kroppens alla atomer, tror jag att detta ljus som vi färdas in i kommer att påverka oss starkt. Detta är förutsatt att vi kan hantera fetter eftersom att det är fetter (nedbrutna omega oljor) som drar in dessa ljus-vibrationer. Vibrationerna i ljuset och de som finns i våra kroppar kan jämföras med en sändare och mottagare som behöver vara inställda på samma radiovåg för att kopplingen emellan ska finnas där. Vi är likadana. Kan vi ta emot ljusvågorna skapas en ännu starkare laddning mellan cellens insida och utsida. Det är denna laddning som behövs för att man ska ha celler som kan användas optimalt och till sin fulla potential.
 
Det hela kan alltså bli en spirituell transformation om din kropp och själ är mottaglig. Är du mottaglig för lite ljus och redo för en omvandling?
 
Här är flera artiklar som ni kan läsa mer om ämnet:
Tidningen Hälsa: http://www.halsa.se/Kategori/Psykologi/2012--varldens-undergang-eller-en-ny-tid/
Om Photon belt: http://digitalseance.wordpress.com/2007/03/24/the-photon-belt-alcyone-saga/
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: