Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Diabetes Tema

Kategori: -Olika sjukdomar/"Sjukdomar" & Min diabetes

Hej hej,

Diabetiker som jag är tänkte jag ha några diabetes dagar (5 dagar), där jag berättar om mitt liv som diabetiker, hur mina måltider ser ut, hur dom borde se ut som diabetiker =), hur jag tänker kring min diabetes och mycket mer. Dom inplanerade dagarna är måndagen den 27 februari till och med fredagen den 2 mars.
Vi har inte pratar så mycket om diabetes i sig på kursen, men en del knep om sockerstabiliserande har jag däremot. Den mesta kunskapen jag har kring diabetes har jag fått genom böcker, internet, min diabetes sjuksköterska, doktorer och diskussioner med likasinnade (eller lika-diagnotiserade).

Men tänkte givetvis att mina läsare hade några önskemål till vad jag ska ta upp eller frågor. Så fråga, fråga, fråga, om allt du vill veta om diabetes, och förhoppningsvis kan jag svaret.

Kram kram

Kommentarer

  • cherie's välgörenhetsblogg säger:

    haha, jag tror grannarna får ett gott skratt varje gång jag befinner mig utanför dörren. möjligen inne också, jag flummar mig väldigt mycket och vi har ett stort köksfönster som man får bra insikt in. hahah

    2012-02-21 | 21:32:29
    Bloggadress: http://www.cherie.se

Kommentera inlägget här: