Välbefinnaren

Tänk på att du behöver konsultera en läkare inför en kostförändring, speciellt om du har någon sjukdom, mina blogginlägg är till för inspiration och inte personlig rådgivning.

Veckans tips: För låg temperatur

Kategori: -Veckans Hälsotips för att uppnå Välbefinnande

Hej hej,
 
Är du en person med låg kroppstemperatur som behöver då upp temperaturen en aning. Det finns flera olika typer av föda som ökar blodcirkulationen och då också temperaturen, några av dom är ingefära och chili. Så om du ökar intaget av dessa ökar cirkulationen. Ett annat knep är att ta Hot-&-Cold-Showers, det innebär att man först duschar i en varm dusch, så varm som det är möjligt men utan att du bränner dig och lider, i några minuter. Sen ändrar du temperaturen till kallt vatten, här igen så kallt du kan men inte så att du lider. (Dom första gångerna du provar detta kommer du troligtvis inte att kunna ha så jätte kallt, men det gör inget, för varje gång du provar kommer du klara kallare och kallare). Som sagt, du ska inte lida, bara tycka att det är rätt så skönt! PS BLÖTT EJ HUVUDET. Du ska ändra från varmt till kallt tre gånger, och sen avsluta med en kall dusch. L¨åt helst kroppen lufttorka.
 
Denna teknik gör att blodet flödar in mot organen för att skydda mot värmen, medans det flödar mot utsidan och huden när du dushar i kallt för att värma upp kroppen utifrån. Detta gör att cirkulationen ökar. Har du problem med hjärtat kan detta vara skadligt, eller om ökad blodcirkulation kan vara skadligt kan detta behöva undervikas. Konsultera din läkare om hur ökat blodflöde skulle reagera på din kropp.
 
Kram kram från Valbefinnaren

Kommentarer

  • blackelf säger:

    Det här ska jag absolut testa! Jag fryser attans jämt! Sen jag gick ner typ halva min kroppsvikt så fryser jag jämt. Tjejen som går i långkalsingar mitt i sommaren typ >.<

    Vilken härlig helg du verkar ha haft!!!!

    2012-07-09 | 06:04:38
    Bloggadress: http://ladyinblack.blogg.se

Kommentera inlägget här: